大学教育新东方网 > 大学教育 > MBA > 试题 > 历年真题 > 文章正文

2011年在职MBA英语阅读练习题附答案(六)

分享到:

2012-04-05 15:13  作者:  来源:网络  字号:T|T

  Directions: There are 10 blanks in the following passage. For each numbered blank, there are 4 choices marked A, B, C and D. Choose the best one and mark your answer on the ANSWER SHEET with a single line through the center.

  Ireland is the best place in the world to live for 2005, 1   a life quality ranking that appeared in Britain’s Economist magazine last week.

  The ambitious 2   to compare happiness levels around the world is based on the principle that wealth is not the only 3   of human satisfaction and well-being. The index of 111 countries uses 4   on incomes, health, unemployment, climate, political stability, job security, equality between men and women as well as what the magazine calls “freedom, family and community life”.

  Despite the bad weather, troubled health service, traffic problems, and the high cost of living, Ireland scored an impressive 8.33 points 5   10. That put it well ahead of second-place Switzerland, which managed 8.07. Zimbabwe (津巴布韦), troubled by political insecurity and hunger, is rated the lowest, 6    only 3.89 points.

  “Although rising incomes and increased individual choices in developed countries are 7   valued,” the report said, “some of the factors associated with 8  such as the breakdown in traditional institutions and family values in part take away from a positive impact.

  “Ireland wins because it successfully combines the most desirable elements of the new—the fourth highest gross domestic product per head in the world in 2005, low unemployment, political 9  —with the preservation of certain warm elements of the old, such as 10   family and community life.”

  1. A. following up B. coming with C. according to D. except for

  2. A. attempt B. attack C. attitude D. attraction

  3. A. reason B. volume C. measure D. monitor

  4. A. amount B. data C. number D. account

  5. A. up to B. out of C. off and on D. in about

  6. A. missing B. getting C. keeping D. putting

  7. A. hardly B. excessively C. highly D. passively

  8. A. modernization B. civilization C. constitution D. tradition

  9. A. liberties B. activities C. unions D. campaigns

  10. A. sticky B. static C. steep D. stable

  参考答案:1. C 2. A 3. C 4. B 5. B 6. B 7. C 8. A 9. A 10. D

工商管理硕士 MBA 英语辅导 相关文章导读

热点课讯

精彩问答

提问